Zveme vás do laboratoří Fakulty biomedicínského inženýrství

Laboratoř robotické rehabilitace: první tuzemská univerzita s takto komplexně vybavenou rehabilitační laboratoří disponuje zařízeními srovnatelnými s nejlépe vybavenými specializovanými pracovišti rehabilitační péče v České republice.

Laboratoř anatomických modelů s plastinovanými těly: vybavena plastinovanými lidskými těly a autentickými lidskými orgány, což poskytuje výrazně lepší možnosti pro výuku anatomie.

Laboratoř simulačních a praktických metod pro ochranu obyvatelstva – virtuální výuka bezpečnostních oborů a 3D model: unikátní software, který zatím neprovozuje žádná jiná profesní ani vzdělávací instituce ve střední Evropě. Lze simulovat jakoukoliv mimořádnou událost a připravit se tak na i na řešení situací, které nejsou tak časté, ale mohou mít katastrofální následky. Software je doplněn o unikátní fyzický 3D model  krajiny o velikosti 6,5 a 4 m, na kterém lze simulovat celou řadu mimořádných událostí a analyzovat jejich dopady v prostředí.

Učebna s fakultní sanitkou a high-tech simulátorem kojence: plně vybavená sanitka sloužící pro výuku studentů studijního programu Zdravotnické záchranářství